Stilolaps Me Xixa Me Ngjyra 12 Copë

2.49

Ka stok

Kodi JUMBO: 1166353 Kategori:

Përshkrim

Paketa përmban 6 stilolapsa me ngjyra me xixa me teknologji të avancuar të bojës për linja të lëmuara dhe të qëndrueshme. Nuk zbehet dhe thahet shpejt.
Gjinia Djalë vajze
Ngjyra Shumëngjyrëshe
12 copë
*KUJDES! Jo i përshtatshëm për fëmijët nën 5 vjeç.
Dimensionet e paketës 15.5×13.5 cm