Stilolaps Gri “Pelikan” Me Boje Blu 2 Copë

1.49

Ka stok

Kodi JUMBO: 1107705 Kategori:

Përshkrim

Paketa përmban 2 stilolapsa të qëndrueshëm Ballpoint “PELIKAN ENERGY” me bojë blu. Pena ka një mekanizëm presioni, një majë të gjerë të zëvendësueshme dhe një kapje gome ergonomike për stabilitetin e duarve.
Gjinia Djalë vajze
Ngjyra Blu
Seti i markës Pelikan
2 copë
*KUJDES! Jo i përshtatshëm për fëmijët nën 5 vjeç.