Stilolaps “Easy Clicker” Me Ngjyra Blu. Jeshilë. I Zi. I Kuq

0.99

Ka stok

Kodi JUMBO: 1038398 Kategori:

Përshkrim

Paketa përmban 4 stilolapsa Ball Point me dorezë ergonomike për mbajtje të lehtë, 1 blu, 1 të zezë, 1 të kuqe dhe 1 jeshile.
Gjinia Djalë vajze
Ngjyra E kuqe e zezë blu jeshile
4 copë
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 5 vjeç.