Stilolaps Xhel Me Ngjyra Blu, I Zi, I Kuq 10 Copë

2.49

Ka stok

Kodi JUMBO: 1069014 Kategori:

Përshkrim

Paketimi përmban 10 stilolapsa boje xheli me dorezë ergonomike për mbajtje të lehtë, 5 blu, 3 të zeza dhe 2 të kuqe.
Gjinia Djalë vajze
Ngjyra Blu e kuqe e zezë
10 copë
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 5 vjeç.