Izolues Dere Ngjyrë Kafe 78 Cm

2.99

S’ka stok

Kodi JUMBO: 1148575 Kategori:

Përshkrim

Ndales Dyfishta Në Ngjyrë Kafe. Vendoseni Atë Nën Derë Për Të Ruajtur Temperaturën E Brendshme Duke Parandaluar Hyrjen E Ajrit Nga Jashtë. Gjithashtu Parandalon Hyrjen E Pluhurit Dhe Insekteve. 2 Pjesët E Materialit Të Shkumës Do Të Përqafojnë Derën Dhe Do Të Kontribuojnë Në Kursimin E Energjisë. Wideshtë E Gjerë (8 Cm E Hapur) Që Të Përshtatet Me Shumicën E Dyerve Dhe Ju E Shkurtoni Atë Në Gjatësinë Që Dëshironi.
Ngjyra Kafe
Përbërja Lëkurë Sintetike – Poliestër – Shkumë