Syze Noti Lejla Me Peshk Për Fëmijë

3.99

S’ka stok

Kodi JUMBO: 1092815 Kategori:

Përshkrim

Përbërja: 100% Silikon.
Ato mbrojnë nga rrezatimi i diellit dhe kanë një mekanizëm të veçantë që të mos turbullohen. Ato nuk janë të përshtatshme për not në ujë të thellë.
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç. Rekomandohet për përdorim nga fëmijët 3 vjeç e lart. Ideale për fillestarët.