Syze Noti Për Fëmijë

1.99

S’ka stok

Kodi JUMBO: 1058286 Kategori:

Përshkrim

Syze të rregullshme të buta, të rehatshme, me lente me lyerje me definicion të lartë, syze rregulluese dhe rrip silikoni. Mosha e sugjeruar 7 vjeç e lart.
Gjatësia x Gjerësia: 16×4.5 cm