Whiteboard Alumin & 2 Marker 40×30 Cm

6.99

Ka stok

Kodi JUMBO: 1012392 Kategori:

Përshkrim

whiteboard magnetike alumini me 2 shënues të zezë dhe 4 kunja të rrumbullakëta. Montuar horizontalisht me 2 grepa që mund të rregullohen në distancën e dëshiruar.
Gjatësia x Gjerësia: 40×30 cm
Materiali: Alumini.