Tabele Shkruaj-Fshi Me Dy Ane “Good Friends” Blu 21×30 Cm

4.99

Ka stok

Kodi JUMBO: 1035062 Kategori:

Përshkrim

Paketa përmban një dërrasë të dyanshme në ngjyrë të kaltër të lehta, me dimensione 21×30 cm, 1 majë shkruese, 2 pulla, 1 stilolaps, 2 shkumës dhe 1 sfungjer. Njëra anë është një tabelë “Shkruaj-Fshi” dhe ana tjetër është një dërrasë e zezë.
Gjinia Djalë
Ngjyra Blu
Gjatësia x Gjerësia 21×30 cm