Tabele Shkruaj-Fshi “Good Friends” Blu 20×30 Cm

2.49

Ka stok

Kodi JUMBO: 1035061 Kategori:

Përshkrim

Tabela e pikturës “Shkruaj – Fshi” me dorezë për transport të lehtë dhe dizajn të arushës. Ka një stilolaps të veçantë magnetik dhe 2 pulla – magnet në dizajnë të ndryshme. Vizatoni, vizatoni, shkruani, fshini përsëri nga fillimi.
Gjinia Djalë
Ngjyra Blu
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç
Gjatësia x Gjerësia 30×20 cm