Tabelë E Bardhë Alumin Me Magnet & Lapustil Set

9.99

Ka stok

Kodi JUMBO: 1118581 Kategori:

Përshkrim

tabelë magnetike alumini me 2 lapustil të zinj, 1 sfungjer dhe 6 kunja të rrumbullakëta. Montuar horizontalisht me 2 grepa që mund të rregullohen në distancën e dëshiruar.
GjatesiaxGjersia: 60×45 cm.
Materiali: Alumini