Tabelë Tape Për Afishim Me 10 Pineska 30×45 Cm

3.99

Ka stok

Kodi JUMBO: 1012394 Kategori:

Përshkrim

Tabelë tape me kornizë druri dhe dimensione 45×60 cm. Ka 10 kunja me një kokë të trashë në ngjyra transparente, 2 litarë dhe kllapa për tu varur dhe një kutitë në pjesën e poshtme për kunjat ose lapsat.