Tapet Leshi Ngjyrë Kremi 75×125 Cm

7.99

S’ka stok

Kodi JUMBO: 1155784 Kategori:

Përshkrim

Tapë Dekorative E Mbuluar Me Ngjyrë Kremi Të Lëkurës Së Deleve Dhe Sipërfaqe Që Nuk Rrëshqet Në Pjesën E Poshtme. Ideale Për Çdo Stinë.
Ngjyrë Kremi
Materiali I Produktit Poliestër