Top Uji Shtëpi Kuqe Plak Bore 9 Cm

2.49

S’ka stok

Kodi JUMBO: 1119584 Kategori:

Përshkrim

Top bore të Krishtlindjeve me një burrë dëbore dhe një elf me një dhuratë në një shtëpi bazë të gdhendur të kuqe me drita.
Dekorimi përrallor në çdo cep të shtëpisë!