Trëndafil Holografik Me Dritë 9×24 Cm

1.49

Ka stok

Kodi JUMBO: 1188069 Kategori:

Përshkrim

Trëndafil Holografik Me Kërcell Të Artë Dhe Dritë. Punon Me 3 Bateri Lr621 (Të Përfshira).
Ndizet Duke Goditur Lulen.
Ngjyra Ari
Materiali I Produktit Plastike
Përshtatshmëria E Moshës *Kujdes! Jo I Përshtatshëm Për Fëmijët Nën 3 Vjeç
Gjatësia X Gjerësia 9×24 Cm