Trupore Për Qen Me Rrip Shumëngjyrësh 120 Cm

2.49

S’ka stok

Kodi JUMBO: 1125577 Kategori:

Përshkrim

Ideal për shëtitje dhe stërvitje të rehatshme me qenin tuaj. Pëlhurë dhe konstruksion metalik, shumë rezistent ndaj çdo gjendjeje.
Gjatësia x Trashësia e rripit: 120×1 cm.
Përmasat e udhëzuesit: Trashësia x Gjatësia (hapja maksimale): 2×35 – 50 cm.
Pesha maksimale e qenit: 10 kg.