Tullumbace Me Ngjyra Që Mbushen Me Ujë 100 Copë

0.99

S’ka stok

Kodi JUMBO: 1018199 Kategori:

Përshkrim

Përdorni rubinetin në paketim për të mbushur me lehtësi balonat me ujë.
1. Vendosni majën e vogël të rubinetit në tullumbace.
2. Mbajeni majën e madhe të rubinetit në hapjen e rubinetit tuaj.
Hapni rubinetin dhe mbushni tullumbace me një rrjedhë të vogël uji.
3. Lidhni majën e tullumbaces pasi ta mbushni. Përsëriteni derisa tullumbacet të mbushen mjaftueshëm dhe të fillojnë të bien.
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 8 vjeç, sepse përmban pjesë të vogla që mund të gëlltiten nga fëmija.