Tullumbace Party Blu 30 Cm 12 Copë

1.99

Ka stok

Kodi JUMBO: 1194782 Kategori:

Përshkrim

Paketa përmban 4 tullumbace blu dhe 4 mermer blu prej 30 cm, 4 tullumbace transparente me konfeti argjendi dhe një fjongo blu 10 m.
Ngjyra Blu
2 copë
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 8 vjeç