Unaze Qiriri Me 3 Molle & 6 Boçe Pishe 25 Cm

1.99

S’ka stok

Kodi JUMBO: 1120065 Kategori:

Përshkrim

Unazë mesatare qiri me mollë të kuqe, kone pishe dhe degë veshtull.
Vendoseni në një pjatë ose tabaka me një qiri dhe dekorojeni festivit!