Varëse Druri Me 8 Zemra 9×40 Cm

1.99

S’ka stok

Kodi JUMBO: 1166198 Kategori:

Përshkrim

Varëse Dekorative Me 8 Zemra Kunja Për Shënime Dhe Letra.
Gjatësiaxgjërësiaxlartësia: 40x9x20 Cm.
Materiali: Druri – Litar