Varëse Për Fëmije Set Sfere Gliter, Star, Unicorn

1.49

S’ka stok

Kodi JUMBO: 1192222 Kategori:

Përshkrim

Gjerdan për vajzë me zinxhir prej ari, sferë me yje gliter, njëbrirësh dhe yll.
Gjinia Vajzë
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç