Varkë Me Fryrje E Kuqe Explorer Pro ”Intex” Për 1 Person 160x94x29 Cm

17.99

S’ka stok

Kodi JUMBO: 1090259 Kategori:

Përshkrim

Varkë speciale ndërtimi nga dyshemeja e fryrë për rehati, litarë rreth e rrotull për kapje, brava të salduara me vozitje (nuk përfshihen) dhe me copë riparimi. Pesha maksimale 80 kg.
Gjatësia x Gjerësia x Lartësia: 160x94x29 cm.