Shkronja & Numra Plastikë Me Magnet Në Kove Plastike 126 Copë

4.99

S’ka stok

Kodi JUMBO: 1040883 Kategori:

Përshkrim

Paketa përmban 126 kapitale dhe shkronja të vogla shumëngjyrëshe magnetike të alfabetit grek dhe anglez, së bashku me numra në madhësi dhe ngjyra të ndryshme. * KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç, sepse përmban pjesë të vogla që mund të gëlltiten nga fëmija.
Gjinia Djalë vajze
Ngjyra Shumëngjyrësh
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç.