Bojëra Uji Të Lëngshme Në Kove 24 Copë

3.99

На залихама

Шифра производа: 1141813 Категорија:

Опис

Paketa përmban 24 bojëra uji në kavanoza me ngjyra të ndryshme. Ato nuk janë toksike dhe mund të hiqen me ujë.
Gjinia Djalë vajze
24 copë
*KUJDES! Jo i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç.