Lapsa Druri Të Trash Me Ngjyra “Little President” & 1 Prehëse 6 Copë

0.99

На залихама

Шифра производа: 1026373 Категорија:

Опис

Paketimi përmban një kuti cilindrike metalike me një kapak plastik me 1 prehëse dhe 6 ngjyra druri me ngjyra të ndryshme.
Gjinia Djalë vajze
Ngjyra Shumëngjyrësh
7 copë
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç.