Varëse Çelësash Llambë E Bardhë Mini Me Bateri 5 Cm

0.69

На залихама

Шифра производа: 1180361 Категорија:

Опис

Llambë E Lehtë Për T’U Përdorur Dhe Mbajtur. Me Valë, Varet Si Një Çelës Dhe Ju Vetëm Tërhiqni Litarin Për Të Ndezur Ose Fikur Dritën. Punon Me 3 Bateri Lr41 (Të Përfshira).
Gjatësia: 5 Cm