Gërshërë Shkolle Blu Dizajn Pinguin Për Fëmijë 13 Cm

1.29

На залихама

Шифра производа: 1092454 Категорија:

Опис

Gërshërë blu për fëmijë me dizajnë pinguin, me majë të rrumbullakët dhe dorezë të butë, 13 cm.
Gjinia Djalë
Ngjyra Blu
* KUJDES! Jo i përshtatshëm për fëmijët nën 5 vjeç