Gërshërë Zyre Ciklamin 15Cm

0.99

На залихама

Шифра производа: 1043341 Категорија:

Опис

Gërshërë zyre prej çeliku inox fuchsia-rozë me majë të theksuar dhe dorezë të butë, 15 cm.
Gjinia Vajze
Ngjyra Fuchsia rozë
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 5 vjeç.