Gërshërë Zyre Blu 16.5Cm

0.89

На залихама

Шифра производа: 1025811 Категорија:

Опис

Një gërshërë zyre me çelik inox me majë të theksuar dhe një dorezë blu, 16,5 cm.
Gjinia Djalë
Ngjyra Blu
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 5 vjeç