Dritë Led Me Sensor Lëvizje 16×11 Cm

3.99

Нема на залихама

Шифра производа: 1045652 Категорија:

Опис

Llambë Me 9 Led Dhe Sensor Lëvizjeje Për Përdorim Në Natyrë. Ka 3 Butona On / Off Dhe Funksionim Automatik, Dhe Vida Për Montim Në Mur. Pajisjet Duhet Të Instalohen Saktë Në Mënyrë Që Të Përdoren Për Qëllimin E Synuar. Ka Një Rreze Prej 5.5 Metrash Dhe Një Kënd Shikimi Prej 90º.
Pesha E Paketës 175 G
Gjatësia X Gjerësia X Lartësia 16x11x5 Cm