Marker Nënvizimi “A-Plus” Me Ngjyra 4 Copë

1.99

На залихама

Шифра производа: 1040787 Категорија:

Опис

Paketa përmban 4 shënjues të theksuar, të verdhë, rozë, blu dhe jeshile.
Ngjyra E Verdha Blu E Gjelbër Roza
4 copë
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç.