Lapustil I Kuq & I Zi 2 Copë

0.99

На залихама

Шифра производа: 1023002 Категорија:

Опис

Paketa përmban 2 shënues të tabelës së bardhë, 1 të zezë dhe 1 të kuqe.
Ngjyra E zeza e kuqe
2 copë
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç.