Gome & Prehëse Lapsash Blu 2N1

1.29

На залихама

Шифра производа: 1120257 Категорија:

Опис

Përmban 1 gomë me kapak / prehëse dhe 2 goma.
Ngjyra Blu
3 copë
*KUJDES! Jo i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç.