Figura Ngjitëse Dizajnë Të Ndryshme

0.89

На залихама

Шифра производа: 1188923 Категорија:

Опис

Ngjitëse për vajza me akullore, njëbrirësh, ylber, diamant dhe më shumë modele.
Për t’iu përmbajtur fletoreve, librave ose vizatimeve tuaja!
Ngjyra Shumëngjyrëshe
*KUJDES! Jo i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç
Dimensionet e paketës 14.5×25 cm