Bredhi Vitit Ri I Bardhë Me 146 Degë 1.2 M

17.99

Нема на залихама

Шифра производа: 1154057 Категорија:

Опис

Pema e Krishtlindjeve, e bardhë, me 145 degë të integruara. Ka një bazë plastike dhe montim të lehtë.
Ngjyra E bardhë
Diametri x Lartësia 0.6×1.20 m