Pikturë Dekorative “Kulla Eifel Me Trëndafili Të Kuq” 34×44 Cm

0.99

Нема на залихама

Шифра производа: 1179361 Категорија:

Опис

Kornizë Dekorative Me Kornizë Të Hollë, Vendosje Vertikale Dhe Dizajn Të Trëndafilave Të Kuq Dhe Kullës Eifel.
Gjatësia X Gjerësia: 34×44 Cm.
Materiali: Letër – Plastikë (Pp).