Plastelina Me Ngjyra 6 Copë & 3 Forma

0.69

На залихама

Шифра производа: 1035273 Категорија:

Опис

Paketa përmban një grup prej 6 plastelina me ngjyra të ndryshme dhe 3 forma me ngjyra dhe dizajnë të ndryshme. Nuk është toksike.
* Nuk përmban Gluten
Gjinia Djalë vajze
9 copë
*KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç.