Plasteline Me Forma & Rul 18 Copë

2.49

На залихама

Шифра производа: 1024836 Категорија:

Опис

Paketa përmban një set prej 12 plastelina me ngjyra të ndryshme, 4 forma me ngjyra të ndryshme në forma kafshësh, një kunj rozë dhe një thikë rozë. Nuk është toksike.
* Nuk përmban Gluten
Gjinia Djalë vajze
18 copë
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç