Vizore Të Ndryshme Blu E Tejdukshme Set 4 Copë

0.79

На залихама

Шифра производа: 1179840 Категорија:

Опис

Set me instrumente gjeometrike blu transparente. Përmban vizore 15 cm, trekëndësh 60º 12 cm, trekëndësh 45º 12 cm dhe raportor 180º 10 cm.
Gjinia Djalë vajze
Ngjyra Blu transparente
Materiali Plastike
4 copë
*KUJDES! Jo i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç.