Mjete Shkollore Set Me Dizajn Sirenë Ciklamin 5 Copë

0.79

Нема на залихама

Шифра производа: 1183847 Категорија:

Опис

Komplet shkolle për vajzën sirenë fuchsia me një vizore 30 cm e cila është gjithashtu një rast për të fiksuar 2 lapsa me gomë, gomë të rrumbullakët dhe mprehës plastik.
Gjinia Vajze
*KUJDES! Jo i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vje