Shënues Letre Në Formë Shigjete Me Ngjyra 4.3×1.2Cm 250 Copë

1.49

На залихама

Шифра производа: 1032701 Категорија:

Опис

Paketa përmban 5 pako me shënjues të hollë plastikë ngjitës “harqe” prej 50 fletësh në të verdhë, blu të lehta, portokalli, jeshile dhe ngjyra fuchsia, me përmasa 4.3×1.2cm.