Sticky Notes Me Forma & Ngjyra Të Ndryshme 250 Copë

0.69

На залихама

Шифра производа: 1183645 Категорија:

Опис

Letra shënimesh ngjitëse në forma të ndryshme me ngjyra, në një bazë letre që mund t’i bashkëngjitni në një lidhës ose dosje dhe t’i keni gjithmonë me vete. Ideale për zyrë, shkollë ose punë.
E vogël: 1.2×4.5 cm.
E mesme: 2.5×7.5 cm.
E madhe: 3.8×5.1 cm.