Stilolaps Me Ngjyra Blu, I Zi, I Kuq 6 Copë

0.79

На залихама

Шифра производа: 1037029 Категорија:

Опис

Paketa përmban 6 stilolapsa Ball Point, 4 blu, 1 të kuqe dhe 1 të zezë.
Gjinia Djalë vajze
Ngjyra Blu e kuqe e zezë
6 copë
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 5 vjeç.