Stilolaps Blu Zi 2 Copë & 6 Goma

0.89

Нема на залихама

Шифра производа: 1037031 Категорија:

Опис

Paketimi përmban dy stilolapsa Ball Point, 1 i zi dhe 1 blu, të cilat fshihen me gomat e posaçme të vendosura në kapak dhe 6 gomë rezervë.
Gjinia Djalë Vajzë
Ngjyra Blu & Zezë
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 5 vjeç.