Stilolaps Blu “Bic” 3 Copë

0.89

На залихама

Шифра производа: 1133201 Категорија:

Опис

Paketa përmban 3 stilolapsa me majë 1.0 mm. për shkrim të butë dhe të rehatshëm me bojë blu.
Gjinia Djalë vajze
Ngjyra Blu
3 copë
*KUJDES! Jo i përshtatshëm për fëmijët nën 5 vjeç.