Të dashur prindër,

A e dini se cila është pjesa më e vështirë e shkollës?

Të zgjedhësh të gjithë produktet dhe aksesorët, për rikthimin e fëmijëve në shkollë. Për të blerë çantën e re me personazhet e preferuara, që do t’ia tregojnë të gjithë shokëve dhe shoqeve. Për fletoret me ngjyra dhe dizenjo të ndryshme, portofolët, mjetet gjeometrike apo dhe makinat llogaritëse.

Kthimi në shkollë është një kohë e lumtur me Jumbo-n sepse aty gjeni gjithçka që ju nevojitet.

Lapsat e drurit, ngjyrat e ujit dhe penelat që të pikturojnë në kanavacë apo telajo, apo edhe termusët dhe kutitë e ushqimit, për t’i përdorur çdo ditë.

Në JUMBO gjeni edhe aksesorë për kompjuterin: mouse, kufje, USB dhe tavolinën e studimit, si dhe të gjithë produktet për organizim, që çdo gjë të jetë në vendin e duhur.

Këtë vit zbuloni produktet e reja për shkollën, mes mijëra artikujsh, me çmimet më të mira dhe porositini online në www.jumbo-ks.com

Për akoma më shumë informacion vizitoni Facebook “JUMBO – Kosova Official” dhe Instagram jumbo_kosova si dhe ju presim çdo ditë në dyqanet tona në Fushë Kosovë, Prizren, Albi Mall, Gjilan, Ferizaj dhe Mitrovicë.

Jumbo është pjesë e BALFIN Group, një nga grupet më të rëndësishme dhe më të suksesshme të investimeve në rajonin e Ballkanit Perëndimor.