Shkopinj Aromatik Me Aromë Oqeani 25 Cm 40 Copë

1.29

На залихама

Шифра производа: 1179608 Категорија:

Опис

Shkop Me Aromë Oqeani Dhe Bazë Druri.
Gjatësia E Bazës: 25 Cm.