Libër Edukativ A4 Mëso Numrat Duke Bashkuar Pikat 24 Fl

1.29

Нема на залихама

Шифра производа: 1120559 Категорија:

Опис

Një libër edukativ me vizatime dhe forma që, për t’u zbuluar, fëmija duhet të bashkojë pika që numërohen njëra pas tjetrës. Fëmija argëtohet duke formuar fotografi dhe mëson të numërojë.
Gjinia Djalë vajze