Bojëra E Uji Me Penel 12 Copë

1.99

На залихама

Шифра производа: 1104106 Категорија:

Опис

Paketa përmban një kuti plastike me 12 bojëra uji të thatë me ngjyra të ndryshme dhe një Penel druri me një majë të hollë.