Dërrasë E Zezë Për Fëmijë Me 2 Ane 40x80Cm

14.99

Нема на залихама

Шифра производа: 1004520 Категорија:

Опис

Paketa Përmban Një Pikturë Në Të Dy Anët Me Një Kornizë Druri Shumëngjyrëshe, Me Dimensione 40X80 Cm. Njëra Anë Është Një Tabelë E Bardhë E Përshtatshme Për Të Shkruar Me Një Shënues Dhe Ana Tjetër Është Një Dërrasë E Zezë Për Shkumës.
Dimensioni I Panelit: 40X30 Cm.
* Kujdes! Nuk Është I Përshtatshëm Për Fëmijët Nën 3 Vjeç.